Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - В Павел баня стартира Виртуален информационен център
Павел баня
В Павел баня стартира Виртуален информационен център 
12.07.2013
За улеснение на гостите, през активния туристически сезон в курортния град заработи онлайн платформа, която съдържа актуална информация около местата за настаняване на летовници, балнеокомплексите, хотелите и квартите за гости. Новият информационен портал притежава опция, чрез която интересуващите се имат възможност да задават въпроси, свързани с почивката си в Павел баня. Екип от експерти в туристическия бранш, работещи на територията на курорта, ще консултира гостите на курорта директно по и-мейл. Целта е почиващите да имат открит достъп до туристическите услуги, които предлага Павел баня.

www.Pavelbanya.info дава възможност на хората да се запознаят с пакетите с включени балнеопроцедури, които минават по клинични пътеки, приемът по направления от личен лекар в болниците за рехабилитация и отдих, както и програмата, която предоставя Националният осигурителен институт за лечение и почивка.

Виртуалният център съдържа още информация за цените на хотелските услуги и стаи за гости, туристически дестинации, екомаршрути и забележителности в региона на Община Павел баня.

Виртуален Информационен център - Павел баня

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.