Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - В Павел баня перат чаршафи с минералната вода
Павел баня
В Павел баня перат чаршафи с минералната вода 
3.7.2013
По официална информация Специализираните болници за рехабилитация, които имат клон в Павел баня, използват минералната вода, предназначена за лечебни цели, за изпиране на спалните си комплекти.

Независимо, че активният туристически сезон отдавна започна, в курортния град продължава да стои проблемът с използването на хигиенната градска баня. Тя е под шапката на Специализираните болници за рехабилитация - клон Павел баня. Много летовници изразяват недоволството си от режима, който е въведен, при използването на минералната вода, както и съкратеното работно време на банята. Те споделят още и че хигиенните басейни са пълни само до половината.

Към www.pavelbanya.eu постъпиха сигнали от загрижени граждани и собственици на места за настаняване, които коментират, че почиващите си тръгват по-рано от плануваното, разочаровани от неприятната ситуация с градската баня. Pavelbanya.eu изпрати веднага запитване относно създалата се ситуация до директора на СБР в София. След неколкократни прехвърляния се получи информация само от оперативни служители в Павел баня.

Запознати коментират, че при такива условия за ползване на минерална вода, лесно може да се реши проблемът с отоплението на читалището през зимата, например.

А иначе плажните комплекси в курорта отчитат висока посещаемост на фона на тези обстановка.

Интернет вестник Павел баня

Коментари 
Comments are not available for this entry.