Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Разкрити престъпления
Павел баня
Разкрити престъпления 
21.06.2013
На 20 юни под ръководството на районна прокуратура Казанлък на територията на община Павел Баня е проведена специализирана полицейска операция с участието на служители от РУП – Казанлък, сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР – Стара Загора, служители на Басейнова дирекция – Пловдив, Областна дирекция по безопасност на храните, ВиК Казанлък и EVN – Казанлък.

В хода на проверката е извършен оглед на незаконен сондаж за добив на минерална вода, намиращ се в Павел Баня, който захранва басейн на минерален плаж в града, при който е установено, че в комплекс „Плажа” незаконно се използва минерална вода за стопански цели.

По случая е заведено досъдебно производство.

На същия ден в „ПРО” ЕАД гр. Павел Баня също е извършена проверка в хода, на която е направен оглед на водомер, отчитащ изразходваното количество вода в бар „Оазис”, отдаден под наем на частно лице. Същият е иззет за техническа експертиза с цел установяване на интервенция върху него. Установено е също, че от складово помещение на държавното дружество има незаконно присъединяване към електропреносната мрежа и незаконно подаване н електрически ток от него към новостроящ се в близост частен хотел.

От „ПРО” ЕАД са иззети фактури, договори, касови ордери, протоколи и др. документи, съдържащи неверни обстоятелства.

По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на ОД „Безопасност на храните” са установили нарушение в ресторанта на „ПРО” ЕАД по отношение на произхода, доставката, съхранението и годността на продуктите. Същите са възбранени с акт.

ОД на МВР - Стара Загора

Коментари 
Comments are not available for this entry.