Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Цаицата на Долината на розите отново е от Карлово
Павел баня
Цаицата на Долината на розите отново е от Карлово 
16.6.2013
18 годишната Златка Чомакова от град Карлово стана тазгодишната Царица на Долината. За подгласнички на царицата бяха избрани Николета Йорданова и Ваня Сакъзова от Казанлък.

Конкурсът се проведе вчера в Казанлък и в него участваха 19 момичета на възраст от 13 до 19 години от 7 общини, с традиции в розопроизводството: Казанлък, Карлово, Сопот, град Калофер, Павел баня, Николаево и Гурково. От Павел баня участваха Борислава Кирчева и Камелия Милушева.

Новоизбраната царица на Долината на розите получи своята корона от миналогодишната носителка на титлата, също от Карлово- Миляна Танчева и от председателя па журито Петър Косев - заместник-кмет на община Казанлък.

В състава на 8 членното жури бяха кметът на Калофер, Румен Стоянов, Антон Минев - заместник-кмет на Карлово, кметът на Николаево Косьо Косев, Мария Илиева от община Гурково, Кольо Кавръков от община Павел баня, Кольо Дамянов от община Сопот и Виктор Иванов - представител на фирмата-спонсор, осигурила новите корони на тазгодишната Царица на Долината и нейните две подгласнички.

Водещ на шоуто бе Драгомир Драганов, а кметът на Калофер Румен Стоянов се включи с изпълнение на тъпан в участието на гайдарите от Калофер.

Новата Царица на Долината е в 11-ти клас на карловско средно общообразователно училище и все още не е решила с какво ще се занимава след завършването на средното си образование.

По информация на Дарикнюз

Коментари 
Comments are not available for this entry.