Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Станимир Радевски: Цветанов ме поръча
Павел баня
Станимир Радевски: Цветанов ме поръча 
12.6.2013
"ГЕРБ паднаха много ниско с ареста срещу мен, който бе поръчка на Цветан Цветанов и изпълнен от комисар Алекси Алексиев". Това заяви в първото си официално интервю след възобновяването в длъжност кметът на Павел баня Станимир Радевски.

Свидетели сме били цялата страна на репресиите срещу хора, които не са хора на ГЕРБ. Това не е само моят случай, това се случваше и с други кметове. Нали знаете как се изказваше един наш бивш председател на Националното сдружение на общините: сутринта, ставам обличам се тръгвам за работа, лягам до вратата, слагам ръцете отзад, чакам до 8 часа, ако не дойдат да ме вземат "бопаджиите", тогава отивам на работа".

Така беше за голямо съжаление, аз по същия начин пострадах, въпреки че никога не съм бил в политическа разпра с някои, но указанията като се дадат за този да заминава – има такива емисари в провинцията, които казват: този е еди какъв си, използват случая, добави Радевски.

Правителството беше много агресивно спрямо хора, които не са членове на ГЕРБ и при мен така се случи. Алекси Алексиев директор на ОД на МВР, въпреки че сме били колеги, работили сме заедно, в основата той служи много силно на ГЕРБ, много политизира системата на МВР, подчерта Радевски. Това, което не ме убива, ме прави по-силен, цитира поговорката кметът. Той каза, че хората са били приели с много големи негативи отношението към него.

"Имах много обаждания, колене на курбан в чест, че съм се прибрал, писмата, които получавам от клубовете по населените места. Просто хората сякаш изживяха с мен този крах, който ми се случи. Това единствено ме успокоява и радва, това ме направи по-силен. Аз не получих обратния ефект, който те желаеха да постигнат с тези манипулации. Те просто паднаха много ниско. Не знам защо Цветанов и Алексиев решиха да го вземат това решение", добави още Радевски.

БГНЕС

Коментари 
Comments are not available for this entry.