Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - НА ФОКУС: Интервю с Царица Роза – Павел баня 2013 – Борислава Кирчева
Павел баня
НА ФОКУС: Интервю с Царица Роза – Павел баня 2013 – Борислава Кирчева 
11.6.2013
Царица Роза 2013 Борислава Кирчева
Царица Роза 2013 Борислава Кирчева
И тази година „Избор на Царица Роза – Павел баня” бе едно от най- коментираните събития в рамките на деветия Празник на розата и минералната вода – Павел баня 2013. Преди официалното откриване обаче, миналогодишната „Роза” на Павел баня – Камелия Милушева, тържествено предаде царската корона на новата Царица – Борислава Кирчева. В грандиозния спектакъл, организиран от община Павел баня, читалище „Напред – 1903” и ПФТА „Детелини”, със съдействието на местни спонсори и партньори, взеха участие осем претендентки за титлата. В самата кулминация на вечерта, Павел баня бе окъпана с блясъка и очарованието на младото цвете, което цяла година ще бъде представително лице на Общината.

На вашето внимание, по установена вече традиция – интервю с „Царица Роза – Павел баня 2013” – Борислава Кирчева.

Здравей, Бори. Поздравления за достойното представяне в конкурса. Какво е усещането да си част от подобен спектакъл?
- Невероятно забавно преживяване изпълнено с много прекрасни емоции. Радвам се, че бях част от този спектакъл и се надявам и занапред градът ни да продължи тази традиция.

Сцената, светлините на прожекторите, емоцията, всичко това несъмнено съпътства събитие като „Избор на Царица Роза”. Как преодоляваш притеснението, когато си пред публика?
- В публиката се намираха много от приятелите ми, също така и семейството ми, които ме подкрепяха и когато виждах усмивките им, не се притеснявах от нищо.

Споменала си в анкетната карта, която попълни, че никога няма да си простиш, ако не постигнеш онова, за което мечтаеш. Разкажи ни за какво мечтае едно 19-годишно момиче?
- Това беше въпросът ми и на самия спектакъл, който ми зададе Драгомир Драганов. Както отговорих и тогава, мечтата ми е да създам поне малко повече хармония в света. Да живея живота си така, че да се стремя да бъда по- добър човек и с това да давам пример и на останалите хора. Да помогна на хората да разберат, че трябва да се стремят да се отнасят по- добре един към друг, да се обичат и подкрепят.

Тази година „Избор на Царица Роза – Павел баня” претърпя известни промени. Сподели ни накратко как преминаваше една репетиция за конкурса? - Репетициите бяха най – забавната част. Всички участнички бяха ентусиазирани и се забавлявахме максимално.

Публиката те избра почти с пълно мнозинство. Коя твоя отличителна черта на характера смяташ, че ти помогна да спечелиш?
- Мисля, че нямам някоя отличителна черта, която да ме прави чак толкова специална, в сравнение с останалите момичета. Всички те бяха невероятно красиви и се представиха много добре на този конкурс. Може би причината да ме изберат е това, че имам невероятно много приятели, които са ме подкрепили и това е нещото, което ме прави най-щастлива.

На сцената всички претендентки презентираха накратко себе си. Но разкажи ни малко повече за теб. Коя всъщност е Борислава Кирчева?
- Аз съм човек, който гледа на живота от хубавата му страна, колкото и неприятен да е понякога той. Изпълнена съм с мечти и надежди, които искам да осъществя и нямам търпение да го направя. Имам изключително много приятели, на които държа и бих напрвила всичко за тях. Като цяло съм оптимист, вярвам в доброто в хората и не спирам да го търся.

Ти живееш в Павел баня. Как изглежда тя в твоите очи? Намираш ли я променена по един, или по друг начин?
- Павел баня е едно много красиво малко градче, което обичам, и според мен може да се развие най – вече в сферата на туризма. За моя кратък живот съм видяла няколко промени, които само са допринесли положително за имиджа на курорта. Надявам се, че Павел баня тепърва ще има какво да показва.


Оттук нататък какво ти предстои? С какво желаеш да се занимаваш? В коя сфера се виждаш преуспял човек?
- Оттук нататък се надявам да продължа образованието си в чужбина. Искам да уча творческо писане, защото открих, че това е точното нещо, с което искам да се занимавам, и дава смисъл на живота ми. Надявам се един ден да бъда добър писател и да оставя голямо литературно наследство на поколенията след мен.

Вярна ли си на крилатата мисъл, че когато един човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства, за да го постигне?
- Да, вярна съм на тази мисъл, защото аз съм силно вярваща в Господ и знам, че той винаги е с мен и ми помага. Вярвам, че когато искам нещо силно и се моля, то ще се случи, но само ако то е по – добро за мен и близките ми.

И за финал, няколко думи към близки, приятели, познати и жителите на Павел баня
- Благодаря на вички, които са ме подкепили. Надявам се да ви накарам да не съжалявате за избора си. Бъдете по- добри, усмихвайте се повече, защото така и вие ще сте по – щастливи и ще радвате и хората около себе си. Радвам се, че имам честта да бъда Царица роза 2013.


Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.