Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Учители и служители се надпреварваха в Деня на спорта
Павел баня
Учители и служители се надпреварваха в Деня на спорта 
17.05.2013
Община Павел баня
Община Павел баня
Днес в ранния следобед в Павел баня се проведе масов лекоатлетически крос във връзка с Националния ден на спорта. Служители на Общинска администрация, учители от СОУ "Христо Ботев" и Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство, гр. Павел баня, жители и гости на курорта премериха сили в нестандартната надпревара, която се проведе на централния площад.

Организаторите от Сектор "Образование и спортни дейности" на община Павел баня коментираха, че решението тазгодишният спортен празник да е с участието не на децата, а на техните родители и учители е иновативно и нестандартно.

Участниците в масовата проявя пробягаха маршрута пред погледите на насядалите по пейките летовници, които бяха много изненадани от събитието.

За всички бяха осигурени награди от организаторите, които между временно съобщиха, че следващата седмица в навечерието на Международния ден на детето за всички малчугани са подготвени много изненади, забавни игри, клоуни, клоунади, батути и лакомства.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.