Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - "Моята мечта" и кариерата
Павел баня
"Моята мечта" и кариерата 
29.04.2013
проект Моята мечта
проект Моята мечта
Велин Антонов от 3.
Велин Антонов от 3. "а" клас
От известно време насам екип от учители на средно общообразователно училище, "Христо Ботев", гр. Павел баня, работи по реализирането на проект "Система за кариерно ориентиране в училищното образование", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на ЕС.

проект Моята мечта
Велин Антонов
Велин Антонов
Целите на проекта са в няколко направления: да се популяризира значимостта на кариерното ориентиране в училищното образование; да се разработят иновативни практически модели за кариерна насоченост на учениците; да се стимулира мотивацията на учащите се за лична изява; да се разработят принципни схеми за партньорства между училищата, работодателските организации, бизнеса, службите по заетостта, държавната и общинската власт и др.

Групата учители, отговаряща за проекта в СОУ "Христо Ботев", проведе училищен форум "Интервю с родител", като ангажираните ученици имаха за задача да запитат своите родители за какви

професии са мечтаели, когато са били на тяхната възраст; с какво са обичали да се занимават; как са избрали училището, в което са завършили.

В заключителния етап на проекта, който се проведе днес в известен търговски център в град Стара Загора, училищата от областта представиха своите резултати. Павелбанското училище участва с есето "Моята мечта" на Велин Антонов от 3. "а" клас, който получи грамота от организаторите. В мероприятието се включиха 13 училища от областта, които презентираха различни професии.

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.