Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Деца от Габарево ще играят пред Центъра по зависимости в Стара Загора
Павел баня
Деца от Габарево ще играят пред Центъра по зависимости в Стара Загора 
28.04.2013
Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора организира Ден на отворените врати под наслов „Заедно да боядисаме яйцата за Великден!”. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Събитието, което ще се проведе на 29 април, понеделник, от 16.00 часа, е по програма „Алтернативи на зависимите поведения от психоактивни вещества”.

Участниците в Театрална работилница "Движение" към ОУ "Н. Й. Вапцаров" с. Габарево, Павел баня, ще изпълнят хумористични скечове по български народни приказки за Хитър Петър и ще покажат своето творчество, посветено на Великден и пролетта. Всички деца ще боядисват великденски яйца по традиционни и нови техники, ще оцветяват сухи клончета и заедно ще сътворят Великденско дърво, което ще окичат с писани яйца.

Вратите на Превантивно информационния център ще бъдат отворени за всички, които желаят да наблюдават атракциите и традициите, представени в деня на събитието.

По информация на Информационна агенция "Фокус"

Коментари 
Comments are not available for this entry.