Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Задържаха мъж, убил бременна сърна и двете й малки
Павел баня
Задържаха мъж, убил бременна сърна и двете й малки 
5.4.2013
Сигнал за три застреляни сърни в местността „Белите камъни" в землището на с. Александрово, общ. Павел баня е бил подаден вчера в полицейското управление в Казанлък.

От незабавно направената проверка е установено, че извършителят е 35-годишен мъж от същото село. След претърсване на дома му са открити и иззети законно притежавана ловна пушка и надцевка. Ловецът е задържан за срок до 24 часа.

Дарик нюз

Служители на Държавно ловно стопанство Мазалат, чиято централа е в павелбанското село Горно Съхране, със съдействието на казанлъшката полиция успяха да заловят извършителя на позорното деяние, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Горските служители, апелират към хората да подават сигнали за бракониери, за да запазим дивеча в гората.

Зам.-директорът по лова в стопанството инж. Добромир Недков лично е участвал в преследването на бракониера. Той отправи голяма благодарност за съдействието при залавяне на извършителя към РУП Казанлък, които са реагирали изключително бързо и адекватно. "Всички ние сме стопани на тези земи и гори, и трябва да ги пазим", коментира, зам.-директорът по лова в държавното стопанство. Недков обмисля да отправи предложение за наказание и за ловните дружинки, чиито членове бракониерстват.

Видео и информация на БГНЕС


Коментари 
Comments are not available for this entry.