Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Атанас Пъдев е кандидат за депутат
Павел баня
Атанас Пъдев е кандидат за депутат 
03.04.2013
На 03 април бяха обявени първите няколко места в листата на БСП за 27-ми многомандатен изборен район - Стара Загора. Атанас Пъдев е посочен на пето място в бюлетината.

Водач на социалистите в 27 МИР Стара Загора остава Сергей Станишев. Втори е Георги Гьоков, а третата позиция е за коалиционния партньор Партия Български социалдемократи Георги Анастасов. Адвокат Мариана Тотева от Раднево е на четвърта позиция, следвана от Атанас Пъдев като председател на Общинския съвет на БСП в Павел баня.

Атанас Пъдев е на 37 години. С две висши образования - магистърски степени по икономика и право, съответно в УНСС София и "Св. СВ. Кирил и Методий" Велико Търново. Семеен е и има дъщеря. Втори мандат общински съветник, на трето място в изборите за кмет. Повече от четири години оглавява общинската структура на БСП в Павел баня.

Името на Пъдев нашумя при искането за касиране на последния местен вот. Той влезе в общественото пространство и след ареста на Станимир Радевски и Теньо Паунов, като показа видеоклип в който Бойко Борисов хвали Теньо Паунов.


По информация на Дарик нюз


Коментари 
Comments are not available for this entry.