Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Читалище Напред 1903 Павел баня проведе отчетно-изборно събрание
Павел баня
Читалище Напред 1903 Павел баня проведе отчетно-изборно събрание 
27.03.2013
На 26.03.2013г. се проведе отчетно-изборно събрание на Народно читалище „Напред-1903г“. Събранието разгледа отчета за дейността през последните години, очерта дейностите до края на 2013-та и избра ръководни органи.

Председателят на Читалищното настоятелство Донка Иванова представи Отчет за периода 2010-2013г, като сподели за постигнатите резултати и срещнати трудности. Още в началото тя припомни, че 2013г. е важна за Читалището, защото се навършват 110 години от основаването му и припомни някои факти от неговата история. Председателят изказа и своята благодарност към всички читалищни дейци, които през годините са работили активно за възхода на читалището.

Календарен план за дейността на Читалището през 2013г. представи Веселин Енчев - секретар. Той обяви и че всички дейностти през годината са подчинени на 110 годишнината на НЧ „Напред-1903г.“

Общото събрание прие без забележки отчетните документи.
Избрано бе и ново читалищно настоятелство.
ДОНКА ИВАНОВА РАСТЕВА – председател
ВЕСЕЛИН СТОЯНОВ ЕНЧЕВ
ТОТКА ХРИСТОВА ДИНЕВА
ДИМИТЪР МИЛЧЕВ МИЛЧЕВ
КОЛЬО ХРИСТОВ ПЪДЕВ
и
проверителна комисия:
МАРИЕЛА ДИМИТРОВА РОЙЛЕВА - председател
СВЕТЛА ГЕОРГИЕВА СТОЙНОВА
МАРИЯ ДОНЧЕВА НЕНОВА

Председателят на Читалището съобщи на събранието резултатите от конкурса по избор на нов секретар. Така от 01 април 2013г. длъжността секретар ще изпълнява Свилен Белчев.

Веселин Енчев се пенсионира след точно 37 години работа като секретар. Работата му е ознаменувана с десетки емблематични за културния живот събития. За своята дейност читалището е наградено с ордени „Кирил и Методий” I и II степен, почетения знак на президента на републиката и други. А на тържествата по случай 100 годишнината на читалището присъства лично тогавашния държавен глава – Георги Първанов.


Коментари 
Comments are not available for this entry.