Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Павел баня е представена в Google street view
Павел баня
Павел баня е представена в Google street view 
8.3.2013
Технологията Google Street View, която позволява на интернет потребители подробно да разглеждат различни градове и местности от нивото на улицата, вече е активна и в България. Страната ни е 48-ата държава, присъединена към системата на компютърния гигант Google.

Снимките, които започнаха преди 1 година, обхващат цялата страна, включително голям брой села и отдалечени местности. В градовете са снимани не само улици, а и голям брой паркове и градинки, тъй като от Google са ползвали не само коли, а и велосипеди, приспособени със специалните си камери, които обхващат 360 градуса и по хоризонтал, и по вертикал.

Google Street View, което буквално означава „Уличен изглед”, се включва автоматично през страницата на Google Maps, когато потребителят увеличи изображението до крайния му предел. Друг начин е потребителят да премести жълтото човече, което се намира в горния ляв ъгъл на екрана - там, където желае.

Целта на проекта е не само да задоволи естествения интерес на хората към околностите им, а също така и да помогне на различни бизнеси да се рекламират, обясни ръководителят на проекта Google Street View Улф Спицър. Потенциални купувачи или наематели на жилища могат да бъдат улеснени, ако системата бъде вградена в уебсайтовете на агенции за имоти, например, обясни Спицър и добави, че туризмът в древния италиански град Помпей се е покачил с 20%, откакто системата е била вградена в официалния им сайт.

Павел баня е представена с централната улица - ген. Столетов, ул Христо Ботев, части от ул. Чудомир, бул. Освобождение, ул. Петко Колев, бетонния път зад СБР-НК, ул Роза.


Гледки от Павел баня

Oт Google не са пропуснали и такива гледки:

По информация на Дарик нюзКоментари 
Comments are not available for this entry.