Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Отстраненият Радевски не е отстранен
Павел баня
Отстраненият Радевски не е отстранен 
16.2.2013
Решението за отстраняване на кмета на община Павел баня Станимир Радевски от длъжност не е влязло в сила. Това научи Дарик от зам. кмета на общината - Йордана Енева. По думите й, кметът е бил на работното си място и в четвъртък, и в петък. Той е обжалвал заповедта за отстраняването си.

Апелативният съд в Пловдив трябва да се произнесе по казуса в петък - 21 -ви февруари от 10 часа на насрочено дело.

Не искаме да се обезглавява общината ни, трудно се работи така, в напрежение и неизвестност, заяви Енева. Искаме спокойствие, защото проблемите на общината и на хората се нуждаят от решения всеки ден.

Станимир Радевски бе отстранен от длъжност на 14-ти февруари с Определение на Окръжния съд в Стара Загора, по искане на Окръжната прокуратура.

Мотивът на Съда за тази мярка е, че има достатъчно основания кметът да бъде отстранен от заемания пост, защото се разследва за престъпление по служба и в качеството си на длъжностно лице може да повлияе на обективните процесуални действия.

Ден след задържането му миналия петък, на пресконференция в Стара Загора пред журналисти, директорът на ОДМВР Алекси Алексиев заяви, че според него има основания кметът на Павел баня да бъде отстранен от длъжност.

По информация на Дарик нюз

Коментари 
Comments are not available for this entry.