Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Арестуваха Станимир Радевски. Той го очаквал.
Павел баня
Арестуваха Станимир Радевски. Той го очаквал. 
09.02.2012
Кметът на Павел баня Станимир Радевски е арестуван от служители на сектор БСП – Стара Загора и СПС – Стара Загора под ръководството на окръжна прокуратура, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

Кметът е бил задържан от криминалистите вчера. Заедно с него в ареста е и концесионерът на плажа в града Теньо Паунов. Той е съпруг на единия заместник-кмет на общината.

Обвинението твърди, че от 2004 г. до 2008 г. в качеството си на длъжностно лице Радевски бил превишил правата си е прехвърлил пет имота на Паунов заедно с прилежащите към тях сгради и съоръжения, представляващи плажен и увеселителен комплекс в Павел Баня. Твърди се още, че с тези действия общината била ощетена със сумата от 803 800 лв.

По случая се води досъдебно производство за престъпление по чл. 282, ал.2 вр. ал. 1 от НК, по което на лицата е повдигнато обвинение.

Работата по случая продължава.

Според приближени до Радевски, той е очаквал подобна акция от службите. Повече от месец, разследващи са събирали информация за сключваните и заведени в общината договори и са разпитвали различни свидетели. Това е била и причината от началото на годината в курортното градче да се коментира, че се готви поредният политически удар срещу кмета Радевски.

Коментира се, че обвиненията срещу него трудно биха издържали в съда.

Акцията срещу него има, по-скоро, за цел Радевски, за пореден път да бъде злепоставен.

По информация на ИА БГНЕС и ПРЕСС ТВ Казанлък

Коментари 
Comments are not available for this entry.