Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Детелини поздравиха павелбанци с фолклорен спектакъл
Павел баня
Детелини поздравиха павелбанци с фолклорен спектакъл 
29.12.2012
В навечерието на новата 2013 година, Представителен фолклорен танцов ансамбъл "Детелини" подари на своите съграждани и гости невероятен спектакъл. Близо два часа Зрителната зала на читалище "Напред", гр. Павел баня, бе огласяна от ритмите на българския фолклор.

Специални гости в публиката бяха приятелите на нашите танцьори от фолклорен ансамбъл "Арсенал", гр. Казанлък. Преди началото на концерта, организаторът на павелбанския състав, Кольо Кавръков, сподели, че не са правени компромиси по отношение на програма. И наистина тя можеше да се опише с една дума - богата.

В своето новогодишно обръщение към всички присъстващи, кметът на Община Павел баня, Станимир Радевски, пожела много здраве и успех както на ансамбъла, така и на всички жители и гости на курорта.

Това е последеното участие за тази година на "Детелини". Сега танцьорите излизат в кратка творческа почивка, за да презаредят с нови сили за началото на сезона!

Румен Скрински

Коментари 
Comments are not available for this entry.