Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - „Жив е Ботев” беше избран за химн на училищата „Христо Ботев” в България
Павел баня
„Жив е Ботев” беше избран за химн на училищата „Христо Ботев” в България 
СОУ „Христо Ботев” в град Козлодуй получи награда от 2000 лева в националния конкурс за текст за химн на училищата, носеща името на българския поет и революционер.


На церемония в Столичната община бяха награди със специални отличия екипите на още 12 училища от цялата страна. Сред отличените са ученици от Хасково, Павел Баня, Левски, Видин, селата Свещари, Орловец, Острово, Кукорево, Гложене, Септемврийци. Химнът на училищата „Христо Ботев” в България е с мелодия, композирана от Хайгашот Агасян и се казва „Жив е Ботев”.


Над 70 училища с повече от 100 текста са се включили в конкурса, организиран от Държавната агенция за младежта и спорта и Министерството на културата по Програма за младежки дейности. Всички текстове са публикувани в изданието на фондация „Христо Ботйов” „100 песни за Ботев”.

Коментари 
Comments are not available for this entry.