Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - Стари срещу нови тетрадки
Павел баня
Стари срещу нови тетрадки 
Под ръководството на Кмета на Община Павел баня Станимир Радевски, кампанията на ЕКОБУЛПАК АД “Стара за Нова тетрадка” е в последния си, финален етап. Вече всички училища от община Павел баня получиха новите тетрадки, доставени от Екобулпак. Тетрадките са със специално оформление на кориците и имат притурка, в която се разяснява ползата от разделното събиране на отпадъците.

Броят на тетрадките осигурени от Екобулпак за кампанията в десетте училища в общината са общо 3900 броя, като за малките ученици 1-4 клас са предвидени 1860 бр., а за големите ученици 5-12 клас - 2040 бр.

Кметът на Павел баня се надява, че тази съвместна инициатива ще доведе до повишаване на екологичното образование на подрастващите, за един по-чист и приветлив град.

В рамките на кампанията общинското ръководство със съдействието на Екобулпак изгради и детска площадка. Там са поставени и съдове за разделно сметосъбиране, което позволява на място да бъдат разяснявани на децата правилата за събирането на отпадъци по видове.


Коментари 
Comments are not available for this entry.