Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 34

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 35

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/pavelb/public_html/comments.php on line 36
Добре дошли в ПАВЕЛ БАНЯ – ПРОМОЦИИ, Оферти, Пакети, Лечение, Настаняване, Хранене, Транспорт, Развлечение, Новини – Всичко за Павел баня - “Община Павел баня има потенциал да стане икономически тигър в Розовата долина"
Павел баня
“Община Павел баня има потенциал да стане икономически тигър в Розовата долина"  
“Община Павел баня има потенциал да стане икономически тигър в Розовата долина"
твърди Д-р Ботю Борисов - Президент на Европейската академия за приложни науки Леонардо да Винчи
Можем да вярваме на този български учен с европейска известност. Доктор по икономика и сертифициран консултант от Лондонския институт по мениджмънт консултиране, той има зад гърба си над 250 труда по икономическо развитие. По инициатива на кмета на община Павел баня г-н Станимир Радевски, в продължение на две години екип от 12 експерти от два института на Европейската академия за приложни науки Леонардо да Винчи разработи под ръководството на Д-р Борисов „Стратегия за устойчиво икономическо развитие на Община Павел баня за периода до 2025 г. и определяне на основни приоритети до 2010 г., повишаващи трайната заетост на работната сила". Стратегията бе завършена и приета от Общинския съвет през м. декември миналата година, а на 10 май т.г. бе направена достояние на павелбанската общественост на разширено заседание, организирано от Гражданския консултативен съвет при Сдружение „За Павел баня", чиито решения несъмнено ще дадат тласък за успешен старт при реализирането на Стратегията. В заседанието участваха преседателката на Общ. съвет М. Захариева и зам. кметовете Й. Енева и А. Ибиш, председателят на Сдружението д-р, инж. П. Несторов и на Консултативния съвет - инж. Т. Бошнаков. Експозе за целите, същността и очакваните резултати от стратегията направи Д-р Ботю Борисов, който бе любезен да отговори на нашите въпроси.

Цялата статия...


кой изобщо знае нещо за тази стратегия 
ако има някой гражданин на павел баня който е запознат с тази стратегия и са му дадени някакви напътствия как да работи по нея моля нека напише нещо тук

погрешна информация 
эащо тук се каза че в павел баня няма безработни и липсват квалифицирани кадри

Коментари 
Comments are not available for this entry.